Voorbeeld 1

Stel, u bent op zoek naar..
Stel, u wilt met uw bedrijf de grens over. Gewoon uw website laten vertalen bij een vertaalbureau en that’s it? Of schrikt uw mooie, strak ontworpen website uw potentiële klanten in Duitsland, China en de VS juist af? 
U heeft het idee dat internationale websites er anders uitzien, drukker, lelijker in uw ogen wellicht. Uw website ziet er mooi en strak uit, dat vindt men in andere landen ook, of niet?

Branche
Marketing en communicatie, webdesign, international business

Vragen? Kijk bij Veelgestelde vragen of uw vraag erbij staat.

Wat Wetenschapshuis vindt
Meerdere baanbrekende en toch onbekende publicaties in een samenwerking tussen de Harvard Business School en een universiteit in Zwitserland. Ze laten huidige standaarden over wat een ‘goed’ webdesign is achter zich met opvallende resultaten. Want wat blijkt? 

Waarover?
Het aanpassen van het design van een website aan verschillende culturen blijkt cruciaal voor de user experience. De doctor van Harvard en de professor uit Zürich geven concrete ontwerpadviezen aan de hand van Hofstede’s culturele dimensies. Direct toepasbare tips over de navigatie, hiërarchische structuur, helpfunctionaliteiten en andere buttons, kleurgebruik, de verhouding afbeelding-tekst en woordgebruik. Zelfs de invloed van politiek, sociale structuur, religie en opleidingsniveau zijn vertaald naar concrete do’s and dont’s bij het ontwerp van een interface.

Wat u ontvangt
1. Een heldere beschrijving van de belangrijkste resultaten, uitleg over het onderzoek, de officiële bronvermelding en link naar de volledige tekst van de wetenschappelijke bron. 

2. U ontvangt een wetenschapsrapport met meerdere wetenschappelijke bronnen over drie verschillende relevante onderwerpen voor u. 

Direct aan de slag?
Neem contact op via mail@wetenschapshuis.nl of bel 020 23 35 442.

Contact

Waarom Wetenschapshuis?

Wetenschappelijke onderbouwing voor uw producten, expert zijn in uw branche, kansen scheppen voor innovatie, besparen op tijd en kosten en beter zichtbaar zijn in Google wat u meer klanten oplevert.

Wetenschapshuis. Alles in huis. Voor een sterk verhaal.

Mail@wetenschapshuis.nl
Bel 06 1438 0001

KvK-nr. 61796905
btw-nr. NL151467468B01

Tags: wetenschappelijk artikel zoeken, wetenschappelijk onderzoek marketing, onderzoek, wetenschappelijke artikelen, content marketing, wetenschappelijke artikelen zoeken, wetenschappelijke artikelen google, wetenschappelijke artikelen, open access