Sterke claims op uw site verkopen beter

Sterke claim artikelConsumenten zijn meer bereid uw producten te kopen als de claims van goede kwaliteit zijn. Dit blijkt uit onderzoek van het SWOCC. Betrouwbare, kwalitatieve uitspraken over uw producten op bijvoorbeeld uw website plaatsen zal daadwerkelijk positief effect hebben.

Het SWOCC, de Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Commerciële Communicatie doet fundamenteel wetenschappelijk onderzoek op het gebied van merken en communicatie. In het promotieproject dat begin 2013 is gestart, onderzochten zij het effect van de kwaliteitsperceptie van producten en de bereidheid om de producten te kopen. Uit de resultaten blijkt dat sterke claims of uitspraken op de verpakking (of uw website) een positief effect hebben op de verwachtingen die mogelijke kopers hebben en zij meer bereid zijn te betalen voor het product.

 Lees het artikel van SWOCC

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>